Werkwijze

Meccanoo; interior solutions op z’n best.

Wellicht heb je al een duidelijke visie over hoe jouw (nieuwe) werkplek ingericht moet worden. Da’s mooi, want dan kunnen we gelijk voor je aan de slag. Neem een kijkje in onze catalogus, of bekijk eerdere projecten die we hebben voltooid om inspiratie op te doen. Jouw werkplek is niet alleen de ruimte waar je meerdere uren per dag doorbrengt, het is ook jouw visitekaartje naar de buitenwereld.

Vergaderkamers, werkplekken, informele ruimtes. Je kunt het zo gek niet bedenken, Meccanoo helpt je er bij. Door onze ervaring op het gebied van interieurs kunnen we ons goed verplaatsen in de wensen en ideeën van onze klanten. Bij ons ben je verzekerd van het best mogelijke resultaat. Kom zitten voor een kop koffie. Samen nemen we jouw plannen en bijbehorende budget door, en laten je met een tevreden gevoel de deur uit gaan!

werkwijze_afbeeldingen

1. Kennismaking

Bij Meccanoo zijn we van mening dat we niet aan de slag kunnen met een project of opdracht voordat we onze klant kennen. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. Wie ben je, wat doe je en wat wil je, zijn hier centrale vragen. Onder het genot van een kopje koffie ontdekken we de kernwaarden en visuele identiteit van je bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jouw interieur een blijvende herinnering achterlaat bij je klanten!

2. In kaart brengen van de behoefte

Na het kennismakingsgesprek gaan we kijken waar je als bedrijf nou precies behoefte aan hebt. Welke uitstraling moet het nieuwe meubilair verwezenlijken, en welk budget is hier voor beschikbaar? Dit zijn belangrijke vragen om door te kunnen naar de volgende stap.

expozury_werkwijze_in_kaart_brengen_behoefte
meccanoo_werkwijze_afbeeldingen

3. Voorstel en voorbeelden

Je wensen en budget staan helder op papier. Nu gaan we samen kijken naar de definitieve uitvoering. We nemen samen een aantal voorbeelden door en selecteren je gewenste meubilair. In deze fase bepalen we concreet hoe jouw nieuwe interieur eruit komt te zien.

4. Afspraken over de uitvoering

Als je wensen in kaart zijn gebracht wil je natuurlijk weten hoe het vervolg eruit komt te zien. We maken heldere afspraken over de uitvoering en oplevering. Wat doen wij, tegen welke prijs, en wanneer moet het af zijn. Na deze fase weet je precies waar je aan toe bent!

expozury_werkwijze_afspraken_uitovering
expozury_werkwijze_contact_betrokkenheid_nazorg

5. Contact, nazorg en betrokkenheid

Bij Meccanoo zijn we nooit klaar. We vinden het altijd prettig om contact met onze klanten te onderhouden. Gewoon, om te weten hoe onze diensten zijn bevallen. Of om te peilen of er juist iets niet zo goed is gegaan. Of er nog vragen zijn. Ook vinden we het altijd leuk om de reacties van jouw klanten op ons werk te horen. Deze feedback vinden we belangrijk om onzelf te blijven ontwikkelen. Hier hebben wij profijt van, en jij ook. Meccanoo blijft betrokken bij al haar klanten.

Is jouw interieur toe aan nieuw leven?

Maak dan snel een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

0