Over ons

We ontzorgen en verzorgen,
met verbluffend resultaat

Onze ervaring maakt dat we niet zomaar ergens aan beginnen. Essentieel in ons proces is het overleg met de klant. Immers: het gaat om jouw kantoor, jouw inrichting. In een kennismakingsgesprek brengen we je wensen in kaart en kijken we samen hoe we deze wensen tot uitvoering kunnen brengen. Dit alles uiteraard binnen budget. Als klant hoef je je nergens zorgen over te maken, Meccanoo zorgt voor de voorbereiding en uitvoering van a tot z. We kiezen samen met jou het interieur, leveren en installeren het vervolgens op een afgesproken datum. Laat het werk maar aan ons over!

Expozury over ons

Het team achter Meccanoo

Bij Meccanoo noemen we onszelf volleerde doorpakkers. We beschikken door onze jarenlange ervaring op het gebied van interieurverzorging over een betrouwbaar team met veel integrale kennis en vaardigheden. Dit maakt het voor ons mogelijk om een zeer brede scope aan projecten aan te nemen, met de zekerheid van een goed eindresultaat.

Onze prioriteit is jouw merk de show te laten stelen en je klanten met een blijvende herinnering naar huis te laten gaan. Zoals jij iedere dag opnieuw al je energie in de tevredenheid van je klanten stopt, zo doen wij hetzelfde met jouw interieur. We noemen onszelf volhardend, gepassioneerd en kritisch. We zijn pas tevreden als jij en je bedrijf trots zijn op jullie kersverse interieur.

Interior solutions op z’n best

Verzorgen en ontzorgen. Twee kernbegrippen die Meccanoo door ervaring goed weet te hanteren. We vinden het zorgeloze gevoel dat wij onze klanten kunnen geven veel waard. Kom bij ons met je idee, voorstel of vraag en we gaan met plezier voor je aan de slag. Jij hoeft verder nergens aan te denken; Meccanoo regelt alles. Van ontwerp, selectie, transport tot installatie. We zijn trots op onze ervaren medewerkers die iedere stap in het proces op hun duimpje kennen. Timmerlieden, monteurs, logistiek medewerkers, printbeheerders en meer. Meccanoo heeft het. Onze prioriteit is het verzorgen van jouw interieur en het wegnemen van je zorgen.

meccanoo_afbeelding_overons

Is jouw interieur toe aan nieuw leven?

Maak dan snel een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

0