Diensten

De drie pijlers: creatie, innovatie en realisatie

De inrichting van jouw kantoor weerspiegelt de identiteit van jouw bedrijf. Meccanoo vertaalt jouw wensen naar een werkbare en budgettair geschikte (her)inrichting van je werkomgeving. Goedkope (of dure) bureaustoelen en tafels leveren kan iedereen. Wat wij doen is actief meedenken over hoe jouw nieuwe interieur eruit moet komen te zien. Vandaar: Meccanoo, interior solutions op z’n best.

Door onze ervaring hebben we al gauw een beeld van wat onze klanten nodig hebben. Trendy meubilair lijkt misschien leuk, maar het past misschien niet altijd bij de beoogde uitstraling van je bedrijf. In goed overleg met onze klanten zorgen we er altijd voor dat onze interior solutions in één lijn staan met de identiteit van jouw organisatie. Mocht het nodig zijn kunnen we al je meubilair ook op maat maken. Zo heb je zelf altijd de controle over hoe jouw toekomstige interieur verwezenlijkt zal worden!

Meccanoo-stijlvol-interieur

Standaard Meubilair

We willen onze klanten kunnen voorzien van hoogwaardig meubilair. Daarom werken we samen met de meest gerenommeerde producenten van Europa. Wij staan garant voor de duurzaamheid en kwaliteit.

Op maat gemaakt

Het komt regelmatig voor dat het standaard kantoor- en projectmeubilair niet (volledig) voldoet aan de wensen van onze klanten. Gelukkig is dat voor Meccannoo geen onoverkomelijk obstakel. We kunnen namelijk veel meubels aanpassen of zelfs vanaf de tekentafel op maat maken. Op die manier ben jij verzekerd van het best mogelijke resultaat!

meccanoo_opmaat_diensten_afbeeldingen
expozury_diensten_print

Print

Heb je behoefte aan méér dan alleen kantoor- of projectmeubilair? Onze inhouse printshop maakt het mogelijk om goedkoop, snel en efficiënt prints te leveren. Jij kunt het ontwerp of de afbeelding aanleveren, of we zoeken samen naar het juiste beeld. De productie en montage voeren we zelf uit, waardoor we altijd volledige controle over de kwaliteit hebben!

Is jouw interieur toe aan nieuw leven?

Maak dan snel een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

0